Gaaf als je album straks op Spotify staat en er een stapel dozen met te gek klinkende cd's thuis bezorgd wordt, maar nog gaver als er ook naar geluisterd wordt natuurlijk. Terwijl je in de studio aan je meesterwerk werkt zou je je daarom ook al bezig moeten houden met je strijdplan op het gebied van promotie, communicatie & marketing. 

Het is dus verstandig om met jezelf of met je (professionele) omgeving vroegtijdig in gesprek te gaan over wat jou nou onderscheidt van andere bands. Wat is je verhaal en wat is of wordt de inhoud waarmee je je fans en de media gaat bestoken? Wat is je imago en uitstraling? Waarom wil je deze productie uitbrengen? 

Tone Of Voice kan je als partner van Studio Spitsbergen helpen bij het verwerken van bovenstaande punten tot een effectief communicatie- en promotieplan en als je dat wilt ook bij de uitvoering daarvan. Als je in Studio Spitsbergen je productie opneemt, biedt Tone Of Voice je in een combinatiedeal onder aantrekkelijke voorwaarden haar diensten en netwerk aan. Je krijgt standaard 15% korting!

Tone Of Voice werkte o.a. eerder samen met acts als Marcus Miller, Esperanza Spalding, Jan Akkerman, Jenny Lane, DIFF, Dudettes, VanVelzen e.a.

Daarnaast is Tone Of Voice de initiator van www.vinyl50.nl hét onafhankelijke vinylplatform van Nederland. 

Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.